Jazero, bývalá základňa
4 posters
Strana 5 z 5
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Jazero, bývalá základňa
First topic message reminder :
Táto základňa je viac menej tvorená zo stanov. Je to základňa pre organizáciu, ktorá sa snaží o vyvolanie vojny medzi dedinami. Vďaka vojne získa veci, ktoré potrebuje. Najmä peniaze a potom všetko ostatné.
Po tom, čo tu Kanto vytvoril jazero, tu už aj ostalo. Umelo vytvorené jazero, ktoré tu už ostane na veľmi veľmi dlhú dobu!
Táto základňa je viac menej tvorená zo stanov. Je to základňa pre organizáciu, ktorá sa snaží o vyvolanie vojny medzi dedinami. Vďaka vojne získa veci, ktoré potrebuje. Najmä peniaze a potom všetko ostatné.
Po tom, čo tu Kanto vytvoril jazero, tu už aj ostalo. Umelo vytvorené jazero, ktoré tu už ostane na veľmi veľmi dlhú dobu!
Naposledy upravil Admin dňa Po august 15, 2011 9:10 pm, celkom upravené 2 krát.
Re: Jazero, bývalá základňa
Postavil som sa. Už niečo vieme takže sa môžeme vrátiť. Povedal som a sekol som katanou do vzduchu aby som z nej odstránil krv a strčil som ju do púzdra. Pomaly som sa vracal do dediny. Bol som dosť vyčerpaní. Už by som si rád pospal.
(presun)
(presun)
Shinji Yakamichi- Chuunin (Gobi no jinchuuriki [C])
- Počet príspevkov : 189
Info
Ryo:
(100/0)
Klan:
Vek:
Krvaví kunai som nechal v ninjovi_5 a odišiel som spolu so Shinjim a Reijim preč.
[presun]
(Shinji a Reiji, OMG vy ste mi, ale dvojka XD )
[presun]
(Shinji a Reiji, OMG vy ste mi, ale dvojka XD )
Kanto- Jounin [B]
- Počet príspevkov : 218
Info
Ryo:
(400/0)
Klan: -
Vek: 17
Strana 5 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5
Povolenie tohoto fóra: