Jazero
2 posters
Strana 1 z 1
Jazero
Obrovské jazero v ktorom je pravdepodobne ukrytý Sanbi. Jazero je obkolesené vysokými skalami. Poblíž jazera sú aj 2 lesy a prístupové cesty k jazeru vedú práve cez ne. Ostatné cesty sú zle prístupné a je takmer nemožné cez ne prejsť. Dá sa sem dostať aj letecky. Zo vzduchu jazero pripomína tvar oka.
Hitoshi- Raikage [S]
- Počet príspevkov : 398
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Re: Jazero
Tým Blesk
Prichádzali sme prvou prístupovou cestou k jazeru, kde už mal na nás čakať ďalší tým.
Tým Voda
Veliteľ
Všimol som si prichádzať ďalších ninjov tak som pre istotu upozornil svojích kolegov. Napokon sa ukázalo, že sú z našej dediny. Zaviedol som ich ďalej k jednému zoťatému stromu a tam ich začal oboznamovať so situaciou. Na peň som vyložil náčrt tohoto miesta, aby sme mohli pripraviť plán boja.
Prichádzali sme prvou prístupovou cestou k jazeru, kde už mal na nás čakať ďalší tým.
Tým Voda
Veliteľ
Všimol som si prichádzať ďalších ninjov tak som pre istotu upozornil svojích kolegov. Napokon sa ukázalo, že sú z našej dediny. Zaviedol som ich ďalej k jednému zoťatému stromu a tam ich začal oboznamovať so situaciou. Na peň som vyložil náčrt tohoto miesta, aby sme mohli pripraviť plán boja.
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Pozrel som sa na papier na ktorom bolo nakreslené jazero a okolie.Dúfam že nebudú moc veľké problémy...Pomyslel som si a pozrel som sa okolo seba.
Hiro Toppu- Chuunin (Yonbi no jinchuuriki [B])
- Počet príspevkov : 369
Info
Ryo:
(200/0)
Klan: ---
Vek: 19
Veliteľ
Začal som na náčrt prikresľovať ďalšie veci. Pomaly začínalo pršať tak som ho radšej skryl. To už, ale boli ostatní oboznámení so situaciou a taktikou.
"Toto bude dlhá noc, ale musíme byť naďalej v pozore."
Začal som na náčrt prikresľovať ďalšie veci. Pomaly začínalo pršať tak som ho radšej skryl. To už, ale boli ostatní oboznámení so situaciou a taktikou.
"Toto bude dlhá noc, ale musíme byť naďalej v pozore."
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Pozeral som som sa na náčrt po chvíľke začalo pršať.Ešte toto nám chýbalo...Povedal som si pre seba a stál som dalej na mieste a sledoval som okolie.
Info
Ryo:
(200/0)
Našťastie tu boli stromy a tak sme sa mohli aspoň ako tak skryť. Po chvíli sa rozpršalo ešte viac. Ninjovia sa pomaly rozdelili na svoje miesta.
Veliteľ
Šiel som pomaly do jednej jaskyni k ďalším ninjom, ktorá bola poblíž.
Veliteľ
Šiel som pomaly do jednej jaskyni k ďalším ninjom, ktorá bola poblíž.
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Nasledoval som veliteľa do jaskyni ked som tam prišiel tak som si sadol na kameň a sledoval som okolie.
Info
Ryo:
(200/0)
V jaskyni bolo niekoľko ninjov okolo ohňa, ale aj okolo provizorného stolčeka.
Ninja 1
"Staviam 30 ryo." Priložil som peniaze na stôl.
Ninja 2
"Dorovnávam." Dal som tiež peniaze na stôl.
Ninja 3
"Tak poďte šestičky otecko Vás potrebuje." Začal som v ruke hrkať s kockami až som ich vyhodil na stôl. Žiadne pozitívne však neboli. Tiež som si všimol nejakého mladého a chcel som ho nalákať na hru, aby som ho obral o peniaze. Zakričal som na Hira. "Hej mladý nechceš to skúsiť?"
Ninja 1
"Staviam 30 ryo." Priložil som peniaze na stôl.
Ninja 2
"Dorovnávam." Dal som tiež peniaze na stôl.
Ninja 3
"Tak poďte šestičky otecko Vás potrebuje." Začal som v ruke hrkať s kockami až som ich vyhodil na stôl. Žiadne pozitívne však neboli. Tiež som si všimol nejakého mladého a chcel som ho nalákať na hru, aby som ho obral o peniaze. Zakričal som na Hira. "Hej mladý nechceš to skúsiť?"
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Otočil som sa.Prečo nie aj tak nemám čo robiť...Povedal som a pousmial som sa.Postavil som sa a šiel som ku stolíku.
Info
Ryo:
(200/0)
Ninja 1
"Pravidlá sú jednoduché. Hrá sa na dve kolá. Ak je to 1 na 1 tak sa hrá aj 3. Do začiatku si stavíš a potom hádžeš. Musíš však hodiť čo najviac párov, dvojice, trojice, štvorice." Zobral som si svoju výhru z minulého kola a dal kocky pre Hira. "Dúfam, že peniaze máš."
Ninja 2
"Dosť kecov! Hráme!"
"Pravidlá sú jednoduché. Hrá sa na dve kolá. Ak je to 1 na 1 tak sa hrá aj 3. Do začiatku si stavíš a potom hádžeš. Musíš však hodiť čo najviac párov, dvojice, trojice, štvorice." Zobral som si svoju výhru z minulého kola a dal kocky pre Hira. "Dúfam, že peniaze máš."
Ninja 2
"Dosť kecov! Hráme!"
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Niečo tu mám...Povedal som a zobral som kocky na stôl som položil 20 ryo.A hodil som kocky na stôl a čakal som ako dopadnem.
Info
Ryo:
(200/0)
Ninja 1
Tiež som dorovnal na 20 ryo a hodil kocky na stôl.
Ninja 2
Spravil som to isté a kocky som hodil pred seba.
Ninja 3
Pošuchal som si ruky a dal som tam 25 ryo čo musia potom dorovnať. Hodil som aj ja kocky...
Tiež som dorovnal na 20 ryo a hodil kocky na stôl.
Ninja 2
Spravil som to isté a kocky som hodil pred seba.
Ninja 3
Pošuchal som si ruky a dal som tam 25 ryo čo musia potom dorovnať. Hodil som aj ja kocky...
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Kocky sa zastavili a moc šťastia som zrovna nemal povzdychol som si a sadol som si na stoličku.
Info
Ryo:
(200/0)
Ninja 1
Hneď ako sa zastavili mal som celkom dobré kocky. Jednu trojicu a jednu dvojicu. "Haha..."
Ninja 2
Mal som dve dvojice.
Ninja 3
Nemal som nič poriadne.
Hneď ako sa zastavili mal som celkom dobré kocky. Jednu trojicu a jednu dvojicu. "Haha..."
Ninja 2
Mal som dve dvojice.
Ninja 3
Nemal som nič poriadne.
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Dorovnal som a hodil som znova kocky tento raz som mal aspoň niečo pousmial som sa.
Info
Ryo:
(200/0)
Ninja 1
Hodil som znova. "A je to moje!"
Ninja 2
Hodil som tiež a mal som ešte lepšie. "Nie, je to moje!"
Ninja 3
Hodil som a nemal som nič.
Hodil som znova. "A je to moje!"
Ninja 2
Hodil som tiež a mal som ešte lepšie. "Nie, je to moje!"
Ninja 3
Hodil som a nemal som nič.
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Jaj...Povedal som potichšie.Neviete či má prísť ešte nejaký tím?Spýtal som sa ich.
Info
Ryo:
(200/0)
Veliteľ
Prišiel som k ním a posadil sa k stolu. "Samozrejme, ďalší tým bude strážiť druhú cestu. Ak by sa pokúsili dostať z tadiaľ alebo prísť." Vybral som fľašu a niekoľko pohárov položil som ich na stôl a z fľaše som do každého pohára nalial vody. Prázdnu fľašu som odložil. Chytil som svoj pohár a napil sa. "Vidím, že ste vysmädli preto sa napite. Ďalšie tými ešte nie su jasné, ale ďalší bude prečesávať oblasť okolo. Zajtra sa toho viac upresní."
Prišiel som k ním a posadil sa k stolu. "Samozrejme, ďalší tým bude strážiť druhú cestu. Ak by sa pokúsili dostať z tadiaľ alebo prísť." Vybral som fľašu a niekoľko pohárov položil som ich na stôl a z fľaše som do každého pohára nalial vody. Prázdnu fľašu som odložil. Chytil som svoj pohár a napil sa. "Vidím, že ste vysmädli preto sa napite. Ďalšie tými ešte nie su jasné, ale ďalší bude prečesávať oblasť okolo. Zajtra sa toho viac upresní."
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Tak to je dobre že nás tu je toľko...Povedal som a pousmial som sa po chvíľke som sa napil.Ked budú zase dvaja tak to by sme ich mali zvládnuť.Dodal som.
Info
Ryo:
(200/0)
Veliteľ
"Teraz je už viac menej jedno či prídu. Podstatné je hlavne chytiť Sanbiho. Pečatiaci tým sa však musí ešte pripraviť."
"Teraz je už viac menej jedno či prídu. Podstatné je hlavne chytiť Sanbiho. Pečatiaci tým sa však musí ešte pripraviť."
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
Napil som sa znova a obzrel som si jaskyňu.Zapečatenie bude trvať asi dlhšie.Povedal som si.
Info
Ryo:
(200/0)
Veliteľ
"Snáď sa nič neskomplikuje... Pred chvíľou tu bola vojna a teraz zase lov Bijuu a niekto kto si ich len tak chytá."
"Snáď sa nič neskomplikuje... Pred chvíľou tu bola vojna a teraz zase lov Bijuu a niekto kto si ich len tak chytá."
Hitoshi- Raikage [S]
Info
Ryo:
(500/0)
Klan:
Vek:
A do čoho zapečatíte sanbiho?Spýtal som sa a čakal som.
Info
Ryo:
(200/0)
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: